Kratko i jasno: Hajrović riješio sve dileme oko transfera

Oglasio se na Instagramu

Kratko i jasno: Hajrović riješio sve dileme oko transfera

Ovih dana u hrvatskoj javnosti uveliko se špekuliše o tome da bi Izet Hajrović mogao napustiti Dinamo.

Reprezentativac BiH je prošle sezone briljirao u dresu 'modrih', svi su mislili da će s vremenom biti još samo bolji i uspješniji, no danas mu ne ide ni približno dobro. Pomalo nevjerovatno djeluje podatak da u ovoj sezoni nije postigao niti jedan gol, niti u Evropi, niti u HNL-u.

Kada je tako, onda napisi o eventualnom transferu i nisu iznenanđujući, a u hrvatskim medijima pojavila se vijest da bi naredna destinacija u njegovoj karijeri mogla biti Engleska. Navodno je interesovanje za bh. fudbalera pokazao Luton Town iz Championshipa koji traga za pojačanjima kako bi se izvukao iz krize, odnosno spasio od ispadanja.

Špekulisalo se kako bi Dinamo pristao Hajrovića pustiti i bez odštete, ponajviše zbog njegove visoke plaće, ali čini se da u pričama oko odlaska u Englesku nema ništa.

Na svoj Instagram profil Hajrović je podijelio fotografiju koju je najprije objavio njegov agent Miloš Malenović. U pitanju je zapravo fotografija članka o tome kako odlazi u Englesku, a uz istu je napisano 'Fake News - gluposti', čime je, dakle, stavljena tačka na priču o odlasku u pomenuti klub. 

Potražite više informacija na temu HNL:

Hajrović navodno u Dinamu zarađuje 700.000 eura na godišnjem nivou.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije