Olmo neće imati lagan izbor novog kluba
Foto - EPA

Napušta Dinamo?

Olmo neće imati lagan izbor novog kluba

Midhat Šljivak

Dani Olmo javno je poručio kako želi napustiti Dinamo u januarskom prelaznom roku.

Sjajni španski fudbaler oduševio je sve nastupima u dresu zagrebačkog tima i čini se kako je došlo vrijeme za oproštaj od Zagreba i Dinama.

Mnogi evropski velikani žele 21-godišnjeg fudbalera u svojim redovima. Prethodnih dana se pisalo o ogromnom interesu njegovog bivšeg tima Barcelone, ali konkretne ponude nije bilo.

Nije samo Barca ta koja želi Olma. Ponude na adresu prvaka Hrvatske poslali su londonski rivali Tottenham i Chelsea i oni čekaju rasplet kompletne situacije.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Mislim da je najbolje za sve da napustim Zagreb ove zime. Dinamo bi dobio dobru odštetu, a ja bih igrao u nekoj od najboljih liga svijeta", rekao je Olmo.

Dinamo za usluge španskog fudbalera traži oko 40 miliona eura, ostaje nam da vidimo hoće li iko tu cifru isplatiti.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi