Kratko i jasno: I Barbarez prokomentarisao meč u Madridu

Aktivan na Twitteru

Kratko i jasno: I Barbarez prokomentarisao meč u Madridu

Ne stišavaju se, niti će se strasti smiri još dugo nakon sinoćnje utakmice između Real Madrida i Juventusa.

Allegri i njegova družina na Santiago Bernabeu su bili nadomak čuda, ali onda je Benatia u nadoknadi nesmotreno skrivio kazneni udarac kojeg je realizovao Cristiano Ronaldo i odveo svoj tim u polufinale Lige prvaka.

U ovom trenutku najveće pitanje jeste - da li je Michael Oliver oštetio Juventus? Da je engleski arbitar pogriješio mišljenja i legendarni bosanskohercegovački fudbaler Sergej Barbarez, koji je na svom Twitter profil objavio datum utakmice, uz simbole koji poručuju da je fudbal ubijen.

Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH je inače vrlo aktivan na društvenim mrežama, a osim što nerijetko komentariše utakmice, također objavljuje i fotografije i svog svakodnevnog života. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi