Željezničar otputovao u Estoniju, Vranješ ostao u Sarajevu
Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Plavi započinju evropsku avanturu

Željezničar otputovao u Estoniju, Vranješ ostao u Sarajevu

Ekspedicija FK Željezničar otputovala je jutros u estonski Talin, gdje će boraviti i trenirati do susreta sa Narvom Trans koji se igra u četvrtak s početkom u 18 sati.

Plavi će boraviti u hotelu Radisson Blu Sky, a večeras će odraditi jedan trening, dok je sutrašnji zakazan u terminu utakmice na A. Le Coq Areni u Talinu, piše na zvaničnoj stranici kluba sa Grbavice.

U Estoniju su otputovali Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Aldin Ćeman – Siniša Stevanović, Aldin Šehić, Adi Mehremić, Antonio Pavić, Kemal Osmanković, Miloš Bakrač, Jadranko Bogičević – Anel Šabanadžović, Haris Hajdarević, Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Filip Arežina, Semir Dacić, Mladen Veselinović – Asim Zec, Dženan Zajmović, Sulejman Krpić.
Jedan od najiskusnijih fudbalera Stojan Vranješ ostao je u Sarajevu zbog povrede aduktora lijeve noge.

Trener Željezničarara Slobodan Krčmarević optimističan je uoči prve utakmice u Estoniji, a najavio je da je cilj pobijediti i ostaviti dobar dojam.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Meč Narva Transa i Željezničara igra se u četvrtak u 18 sati, a revanš je na rasporedu 18. jula u 18 sati na Grbavici

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi