Krčmarević: Danas svi igraju fudbal, ali mislim da smo dobro prošli
Foto: Damir Hajdarbašić, www.fkzeljeznicar.ba

Željo protiv Narva Transa

Krčmarević: Danas svi igraju fudbal, ali mislim da smo dobro prošli

E. Čaušević

Sarajevski Željezničar u prvom pretkolu Evropske lige igra na Grbavici protiv estonske Narva Trans.

Voljom žrijeba u Nyonu odlučeno je da će Plavi u prvom pretkolu igrati protiv Narve Trans, a prvi meč igra se 12. jula na Grbavici. Revanš je na rasporedu sedam dana kasnije u Estoniji.

Trener Željezničara, Slobodan Krčmarević, izjavio je da je zadovoljan protivnikom, ali da njegova ekipa ne smije nikoga podcijeniti.

"Ne smije se niko podcijeniti, danas svi igraju fudbal, ali generalno može se reći da smo korektno prošli. Vaduz je bio najnezgodniji, prije dvije tri sezone su izbacili Vojvodinu i jedino njih nisam želio. Gruzijci i Armenci znamo da igraju čvrsto, a i put je naporan. Mislim da nismo loše prošli, ali to ne znači da trebamo pasti u euforiju, želimo se dobro spremiti i dočekati Estonce na Grbavici", rekao je Krčmarević za zvaničnu stranicu kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi