Krčmarevićeva čistka pred put u Međugorje
Željo od sutra u Hercegovini, no u autobusu za Međugorje se neće naći nekoliko nogometaša koji su nastupali prošle sezone

Nisu zadovoljili ukuse srbijanskog stručnjaka

Krčmarevićeva čistka pred put u Međugorje · Saznajemo

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Nogometaši i stručni štab Željezničara sutra će krenuti put Međugorja gdje će nastaviti sa pripremama za novu i evropske izazove koji ih očekuju.

Plavi su proteklih dana radili u Sarajevu, a kako saznaje SportSport.ba šef struke tima sa Grbavice Slobodan Krčmarević skratio je spisak nogometaša koji će krenuti put hercegovačke baze.

Naime, Krčmarević je na treningu saopćio da put Međugorja neće krenuti Josip Projić, Andrej Modić, Mihael Modić, Meldin Jusufi, Kenan Hadžić i Denis Žerić, a postoji mogućnost da srbijanski stručnjak danas dodatno proširi ovaj spisak.

Andrej Modić će vjerovatno na posudbu s obzirom da ima trogodišnji ugovor, dok nije poznata sudbina njegovog brata Mihaela koji je već napustio glavni bh. grad. Na posudbu će vjerovatno i Žerić, a nije poznat status Projića i Hadžića u novoj sezoni, s obzirom da oni sa Željezničarom imaju važeće ugovore, obojica do ljeta 2019. godine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Saznajemo kako dres Željezničara u narednoj sezoni neće nositi ni lijevi bek Adi Mehremić koji će ipak krenuti put Međugorja, međutim ni on se ne nalazi u planovima Željine struke za novu sezonu.

Željezničar će u Međugorju odigrati tri pripremne utakmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Ko dovodi ova "pojacanja"??
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije