Misimović i Petev o Lovriću: Zanimljiv igrač, nema pasoš, pa za mart nije opcija

Misimović i Petev o Lovriću: Zanimljiv igrač, nema pasoš, pa za mart nije opcija

E. Škorić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine želi Hrvatskoj uzeti najboljeg strijelca HNL-a, informacija je koja se pojavila u hrvatskim medijima.

Kako se bliži dan kada će novi selektor našeg nacionalnog tima Ivaylo Petev objaviti svoj prvi spisak, tako se i sve više fudbalera povezuje s našim nacionalnim timom.

A, jedan od njih je i Kristijan Lovrić, krilni fudbaler najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg dijela HNL-a, Gorice, koji sa 14 postignutih pogodaka predvodi listu strijelaca elitnog ranga takmičenja u Hrvatskoj.

Tamošnji mediji su objavili da BiH želi Hrvatskoj uzeti Lovrića, a tragom tih informacija kontaktirali smo Peteva, koji nam je kratko rekao:

"Dobar igrač, interesantan, ali nema bosanskohercegovački pasoš".

Kontaktirali smo i Zvjezdana Misimovića koji u posljednje vrijeme radi "rudarski posao" po pitanju "vrbovanja" igrača koji se na bilo koji način mogu povezati sa Bosnom i Hercegovinom. "Završio" je Misimović Ahmedhodžića i Hadžikadunića, a naredna misija mu je pod bosanskohercegovačku zastavu dovesti i Armina Gigovića. Za Lovrića je za SportSport.ba istakao:

"Nema državljanstvo, tako da za mart zbog toga nije opcija. Nama je svaki kvalitetan igrač zanimljiv, bez obzira gdje igra. Naše je da se borimo za svakog igrača".

Top Komentari

Vedox
Ko god je bar malo gledao Lovrića, znaće da je on izmislio fudbal za sva naša krila. Plus čovjek vrijedi 5.5. miliona, tako da nemamo boljih opcija od njeg.
22 3
redondo
Lagano samo, to vam i jest pos'o. Dizanje rejtinga i u konačnici prodaja igrača. Samo naprijed!
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi