Misimović nakon Ahmedhodžića i Hadžikadunića, "vrbuje" i Gigovića

Dobija li BiH još jednog kvalitetnog igrača?

Misimović nakon Ahmedhodžića i Hadžikadunića, "vrbuje" i Gigovića

E. Škorić

Još jedan "Šveđanin" mogao bi zaigrati u dresu reprezentacije BiH.

Nakon što su talentovani Anel Ahmedhodžić i Denis Hadžikadunić odlučili da dres švedske reprezentacije zamijene dresom zemlje iz koje potiču, Zvjezdan Misimović radi i na tome da Armin Gigović postane Zmaj.

Misimović je već ranije razgovarao sa Gigovićem, a i prije nekoliko dana je stupio u kontakt s njim. Razgovor je, kako neslužbeno saznajemo, bio pozitivan, a mladi Gigović je istakao da mu je velika čast što se prate njegove igre, ali da je sada fokusiran isključivo na nastupe u svom klubu, te da će razgovarati s roditeljima.

Dogovoreno je da se ostane na vezi s Gigovićem, no čini se da bi u neko skorije vrijeme zahvaljujući Misimovićevim "pregovaračakim sposobnostima" BiH nakon Ahmedhodžića i Hadžikadunića mogla dobiti još jednog kvalitetnog igrača.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Gigović trenutno igra u Rusiji za Rostov, a nastupao je za mlađe selekcije švedske reprezentacije. Prije Rostova igrao je za Helsinborg.

Top Komentari

sukisss
Da su oni dobri nebi mi njih vidjeli u nasoj reprezentaciji, al treba se nekako progurat Misketu koju hiljadu i evo ga u repki
0 15
Laola
Naravno napaćene Bošnje od svega su vidjele grešku u kucanju, jer to je najbitnije u svemu. Takav smo mi narod, bljak. Ja kao navijac repke bi da pohvalim Misketa, bravo doktore !! BIH se voli djelima a ne rijecima
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi