Fenjeraš Osijeku doveo u pitanje Evropu - Nesuđeni bh. reprezentativac u dva dodira riješio meč
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Lovrić zasjao protiv Rudeša

Fenjeraš Osijeku doveo u pitanje Evropu - Nesuđeni bh. reprezentativac u dva dodira riješio meč

Eldar Ganibegović

U okviru 29. kola HNL Rudeš, koji je do sada osvojio samo sedam bodova u sezoni, napravio je dosta problema Osijeku. No, gosti su slavili rezultatom 3:2.

Igrala se 11. minuta kada je Rudeš stigao do vodstva. Karačić je uposlio Mrčelu koji pogađa za 1:0.

Uspio se vratiti gostujući tim do odlaska na odmor. Mierez je asistirao za Pušića, koji u 35. minuti trese mrežu i vraća stvari na početak.

Igrala se 56. minuta kada je Kristijan Lovrić zamijenio povrijeđenog Matkovića i ta izmjena je i odlučila ovu utakmicu.

Nesuđeni reprezentativac Bosne i Hercegovine je odmah u prvom dodiru s loptom postigao pogodak za 2:1.

Nije se na tome zaustavio. Tri minute kasnije je postigao novi pogodak za 3:1, no Rudeš se nije predavao.

Oglasi

Ponovo kombinacija Karačić - Mrčela u 79. minuti za 3:2, ali više od toga domaći tim nije mogao i upisao je novi poraz, te ćemo ga naredne sezone gledati u drugom rangu.

Ovom pobjedom se Osijek vratio na 4. mjesto s 42 boda, dva više i utakmicom više od Lokomotive. Rudeš, dakle, ostaje posjednji s tek sedam bodova.

Treba dodati da je danas za Rudeš startao bh. fudbaler Mašala koji je igrao do 46. minute, baš kao i na drugoj strani Omerović.

HNL, 29. kolo:

Rudeš - Osijek 2:3

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rudeš (4-2-3-1): Marković; Mrčela, Magdinski, Pavlović, Karačić; Pasariček, Vukmanović; Grezda, Mašala, Petković; Brajković.

Osijek (4-4-2): Kolić; Bralić, Duarte, Omerović, Jurišić; Nejašmić, Pušić, Bukvić, Jugović; Mierez, Matković.

Top Komentari

ambermen
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi