9

Komentari (9)

Chico
Hvala Bogu pa je rijesena saga. Sta ce nam ovaj pored Dzeke, Demirovica, Prevljaka a uskoro i Koljica.
Eno30
Mi kao navijaci reagiramo patriotski sto volimo Bosnu a umjesto da malo razmislimo taj momak je rodjen u Hrvatskoj taj momak prve svoje korake napravio je u toj zemlji isao je u vrtic, osnovnu skolu, srednju skolu prijatelji su mu svi iz te zemlje. Taj momak sve sto je uspio postigo napravio je u toj zemlji mama mu je iz te zemlje a otac iz Bosne. Mozda je taj momak par puta bio u Bosni i sad treba za nas navijace da uzme Bosnu da mu ona bude draza zemlja od zemlje odaklen mu je mama i gdje je sve postigo u svom zivotu u toj zemlji ne samo on vec svi igraci mladi koji se odluce igrati za zemlju gdje su rodjeni. I na to sve kad pogleda kako to kod nas funkcionise kako je kpd nas savez korunpiran kako se kod nas pozivaju igraci koji godinu dana nisu stali na gol ili neki koji na prste mogu nabrojati minutazu u svom klubu, a ne dobivaju poziv igraci koji su standardni u svom klubu koji igraju u troduplo jacim ligama nego neki sto su pozvani. Onda se upitajte da ste vi na mjestu tih igraca ali sportski gledajte sta bi vi uradili. Sta treba Begovic da uradi da dobije poziv ili Vrancic ili Hajradinovic, Gazibegic itd. I na to sve dojdze trener kaze Piric dobio poziv iz nekih ranih zasluga pa kojih to a Begovic koji brani u top formi koji je dao puno za ovu reprezentaciju ne dobiva poziv. Mozda nekima Begovic ne pase sto je gospodin covjek sto neide sa nekim igracuma lumpovati cugati pa mozda nekim igracima ne pase zbog toga
Kupusar
Raketic je rodjen u Bosni,Svajcarci mu dali sve,igra za Hrvatsku.Zasto ne igra za zemlju rodjenja Uber i ?
Baco
Ali su strvarno nekorektni čelni ljudi HNS,i prema nama i prema igracima.Najveci nacionalisti zbog ovakog vrebovanja igraca.
Mele
Davno su pozive dobili mnogi u tu repku, pa gdje su sada ?? Halilovic, novi Messi. pa ???? Guzonje iz saveza cekaju da momak eksplodira sa golovima, da ga pozovu. Igrace trebaju vrbovati jos u mladje selekcije, ne kada je vec prekasno. Sretno mu bilo i ne zovite sportiste hebenim .. U s tasama..Nacionalizam drzite kod svoje kuce..
Pajver
Kako je lijepo vidjeti ove koji ljude bez ikakvog razloga nazivaju *****ama. Samo naprijed mrzitelji
nedim_rajvosa46
Ko ga yebe...ovaj ustasa Dalic ga pozvao i yebat ga
K79
Ko yebe nas neposobni saveza, dok se oni izmedju sebe kolju za fotelje cojk im ispred nosa ode, nit je prvi ni posljednji, klasika
Uber_i
nedime.glupane jedan po tebi ko god je Hrvat je Ustasa i ovi sto igraju srbi i hrvati nebi trebali igrat.Lovric je roden u Hrvatskoj pa je normalno da igra za svoju domovinu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.