"Krivo nam je, Borac je danas samo bio sretniji tim"

Bh. predstavnik izbacio Sutjesku

"Krivo nam je, Borac je danas samo bio sretniji tim"

A. Čaušević

Zahvaljujući golu Stojana Vranješa Borac je pobijedio Sutjesku s 1:0 i plasirao se u drugo pretkolo Europa lige. 

U izjavi poslije utakmice trener crnogorskog tima Dragan Radojičić je pohvalio majstoriju kapitena Borca, ali i poručio da je danas bh. predstavnik bio samo sretniji tim.

"Mnogo nam je krivo, imali smo kolosalnu šansu jedan na jedan. Imali još neke situacije kod 0:0, ali ona opasnost koju smo analizirali četiri, pet dana da se Vranješu ne ostavlja centimetar je danas presudila, čvojek je majstor, izbjegao je ofsajd u milimetar", kazao je Radojičić za Arenu Sport te dodao:

"U nastavku smo pokušali, dali sve sve od sebe, Borac je takva ekipa da kad vodi teško prima gol, malo smo smušeno ušli u prvo poluvrijeme, ne znam zašto se uvukao neki strah, sve u svemu čestitkeBborcu, danas su bili samo sretniji tim".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi