Križanović: Orašje smo nadigrali u svim segmentima igre
Bljesak

Trener GOŠK-a

Križanović: Orašje smo nadigrali u svim segmentima igre

M. Maksimović

GOŠK je u minulom kolu bio nemilosrdan prema Orašju. 

Nakon ubjedljive pobjede koja je donijela mnogo radosti u svlačionicu, ali i zadovoljstva u stručni štab ovog kluba, trener Zlatko križanović najavio je pohod ka liderskoj poziciji u proljetnom dijelu sezone.

“Iz kola u kolo igramo sve bolje, tu smo u vrhu, sve je u bod dva, a za nas je važan kontinuitet i činjenica da se bodovi prikupljaju. Pozicija s koje je Orašje dočekalo meč na Podavali govori da je riječ o vrlo kvalitetnoj i samim tim neugodnoj ekipi, ali smo igrali vrlo dobro, kvalitetno smo ušli u meč, bili smo motivisani, te smo na koncu u svim segmentima igre nadigrali gosta”, rekao je Križanović.

Posljednje jesenje kolo donosi okršaj Veleža i GOŠK-a na stadionu u Vrapčićima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Teška utakmica, Velež je trenutno jedan od najtežih i najnepoželjnijih protivnika. Njima je svaka utakmica od ogromne važnosti, ali je jednako važna i za nas. U slučaju pobjede možemo drugačije razmišljati i pripremati se tokom pauze”, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi