Krkić: S Iniestom sam već dogovorio razmjenu dresova

Sutra protiv bivšeg kluba

Krkić: S Iniestom sam već dogovorio razmjenu dresova

Edmir Škorić

Pred nogometašima Milana nije nimalo lagana utakmica. Sutra će na San Siru ugostiti Barcelonu u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Iako Milan u posljednje vrijeme igra sve bolje, nije nikakva dilema oko toga kome pripada uloga favorita. Barcelona je u ovom trenutku kvalitetnija i bilo bi pravo iznenađenje da Rossoneri prođu prvu rundu nokaut faze.

 

"Sastajemo se sa najboljom ekipom na svijetu, ali imat ćemo veliku podršku s tribina. U srijedu nam je neophodan barem remi, što bi nam dalo nadu za uzvrat", izjavio je Milanov mladi napadač Bojan Krkić, koji je prije Milana igrao za Romu, a proslavio se upravo u Barceloni.

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U kontaktu sam s nekoliko igrača Barcelone. Dogovorio sam s Andresom Iniestom da zamijenimo dresove poslije utakmice."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.