Krkić: Želio bih da ostanem u Milanu

Navikava se na Rossonere

Krkić: Želio bih da ostanem u Milanu

Edmir Škorić

Mladi napadač Bojan Krkić polako se adaptira na igru Milana, u čije redove je došao iz Barcelone.

Krkić je tako zabio gol u 2:1 pobjedi protiv Siene, te sve više igra u napadu crveno-crnih. Ističe da je sretan i da želi ostati na San Siru.

 

"U Barceloni sam naučio njihovu nogometnu filozofiju, a kada sam stigao u Milan Adriano Galliani me pitao da li je sada drugačije igrati. Mislim da sam se u potpunosti prilagodio nastupima za Rossonere", kazao je Krkić za acmilan.com, dodavši:

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Najprije bih istakao da želim ostati u Milanu. Ispred mene je barem pet mjeseci i učinit ću sve kako bih poboljšao svoju igru, a zatim ćemo vidjeti što će se na ljeto događati."

 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.