Krpić se vratio u BiH i ostaje u Premijer ligi?

Čeka odgovor iz AIK-a

Krpić se vratio u BiH i ostaje u Premijer ligi?

Samir Mlaćo

Sulejman Krpić, nekadašnji napadač tuzlanske Slobode vratio se u BiH.

Naime, Krpić se već tri dana nalazi u Tuzli i samostalno trenira, te iščekuje rasplet svog statusa u švedskom AIK-u.

Krpić je nezadovoljan minutažom zatražo od čelnika AIK-a odlazak na posudbu, te će se to prema svemu sudeći i desiti. Krpić je za SportSport.ba potvrdio da kontakti sa potencijalnim klubovima već postoje.

"Imam kontakte sa dva premijerligaša, ali vidjet ćemo da se prvo riješi status u AIK-u", otkrio nam je 26-godišnji napadač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krpić je u minuloj sezoni Premijer lige za Slobodu upisao 19 nastupa u Premijer ligi i dodao 11 pogodaka, dok je dva nastupa dodao u Kupu BiH. Nakon toga okušao se u AIK-u gdje je upisao šest nastupa, ali nije se upisivao u listu strijelaca.

Zanimljivo da je potencijalni protivnik bh. predstavnika Željezničara u drugom pretkolu kvalifikacija za Evropa ligu upravo sadašnji Krpićev klub. Ukoliko Plavi prođu crnogorsku Zetu, a AIK Klaksvik sa Farski Ostrva gledat ćemo ovaj duel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi