Krstajić: Atmosfera u reprezentaciji je odlična

Selektor Srbije pred duel sa Nigerijom

Krstajić: Atmosfera u reprezentaciji je odlična

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrat će sutra (utorak) novu prijateljsku utakmicu, ovoga puta protiv Nigerije.

Poraz od Maroka je, prema Krstajićevim riječima, već arhiviran i misli su okrenute ka duelu sa izuzetno snažnom afričkom selekcijom koja će na predstojećem Svjetskom prvenstvu biti u grupi sa Argentinom, Hrvatskom i Islandom.

"Maroko je arhiviran, ali nismo zaboravili taj meč. Uradili smo analizu, razgovarali sa igračima gdje smo mogli i morali bolje, ali istakli smo i neke dobre stvari. Spremamo se za Nigeriju, slijedi nam nova utakmica koja je također prijateljska, ali samo pod znacima navoda. Kod nas mečevi sa prefiksom prijateljski ne postoje, uvijek igramo na rezultat bez obzira na sve ostalo", rekao je Krstajić, koji je poručio da je atmosfera u reprezentaciji odlična, što su mnogi dovodili u pitanje nakon što je odlučio promijeniti kapitena:

"U atmosferi imamo atmosferu koju želimo. To su preduslovi za dobar rad, tako da sam zadovoljan ambijentom i organizacijom kako na terenu, tako i van njega. Dobro smo radili na pripremi i očekujem dobru reakciju u meču sa Nigerijom".

Meč Srbije i Nigerije igra se u Londonu s početkom u 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti