Krstajić čestitao Žižoviću: Bio je osporavan od mnogih

Predsjednik bh. premijerligaša Radnika

Krstajić čestitao Žižoviću: Bio je osporavan od mnogih

Radnik iz Bijeljine je gostujućom pobjedom u prošlom kolu nad Krupom (3:1) osigurao peto mjesto u Premijer ligi BiH.

Osvajanje petog mjesta je za bijeljinski klub ujedno i historijski uspjeh, a svima koji su učestvovali u njemu čestitao je predsjednik Mladen Krstajić, ujedno i aktuelni selektor reprezentacije Srbije.

Krstajić je posebno istaknuo Mladena Žižovića, koji je bio osporavan od mnogih u proteklim mjesecima.

"Od srca čestitam treneru Žižoviću, koji je bio osporavan od mnogih u vođenju ekipe. Ali, Žižović je sve njih demantovao postignutim rezultatima, pogotovo u proljetnom dijelu šampionata. U životu je za sve potrebno strpljenje, a osim toga potrebno je vjerovati i u strategiju ljudi koji se bave strukom", kazao je Krstajić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U ime Upravnog odbora čestitam stručnom štabu, igračima i svim zaposlenima u Radniku na ovom uspjehu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi