Krstajić i zvanično bivši, Radnik ima novog predsjednika

Održana Skupština kluba

Krstajić i zvanično bivši, Radnik ima novog predsjednika

S. Mlaćo

FK Radnik danas je dobio novog predsjednika kluba, a radi se o Predragu Perkoviću.

Iako su sva okupljanja u našoj zemlji zbog pandemije koronavirusa zabranjena, nisu za tim marili članovi Skupštine premijerligaša iz Bijeljine.

Članovi skupštine dali su povjerenje Perkoviću koji je najavio stabilizaciju kluba i zahvalio se na svemu dosadašnjem predsjedniku Mladenu Krstajiću.

Krstajić je donio odluku da povuče ostavku koju je ranije podnio, no Skupština je to odbacila i on je završio svoju epizodu u ovom klubu.

Kako InfoBijeljina saznaje, imenovani su i članovi Upravnog odbora, a činiće ih Milenko Zupur, Miloš Stevanović, Slaven Ristić, Slobodan Lovrić, Nenad Lalić, Dusko Milanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Radnik se nakon 22. odigrana kola u Premijer ligi nalazi na šestom mjestu sa 34 osvojena boda.

Klub odranije muče finansijski problemi, a šta će biti u narednom periodu ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

Div iz šehera
Ove sezone ce ostati, iduce ispadaju.
1 0
milivoje
Jesu se našli,debela ubleha i 7 hajduka!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi