Krstajić jasan: Svi moraju da vjeruju u rad Saveza!

Jasna poruka iz Bijeljine

Krstajić jasan: Svi moraju da vjeruju u rad Saveza!

S. Mlaćo

Radnik je u prošlom kolu poražen od Borca 2:0, a Banjalučai su imali mnogo zamjerki na suđenje.

Čak su krenuli da napuste teren nakon penala za Borac, no iz kluba smiruju strasti.

Predsjednik Mladen Krstajić bio je jasan i kazao da vjeruje u rad Saveza.

"Radnik je u poslednjih pet godina odkako je nova uprava na čelu, izrastao u jedan reskektabilan klub koji stoji na zdravim nogama. Poslednja utakmica protiv Borca izazvala je dosta polemika po medijima, pogotovo kada je riječ o suđenju arbitra iz Prnjavora Aleksandra Njegomirovića i njegovih pomoćnika, te četvtog arbitra. Činjenica je da su napravljeni određeni propusti na ovoj utakmici, ali to ne daje za pravo da se narušava naš dobar odnos, prvenstveno tu mislim na FK Borac, i sudijsku organizaciju u FS/NS BiH. Prateći medije, vrši se pritisak na FS/NS BiH, i delegiranje sudija što je svakako izlazi iz svih zakonski i sportskih okvira. Radnik jeste mali klub, koji je stekao zavidnu reputaciju u posljednjih pet godina, samim tim što je stabilan, i kao takav imao je priliku u dva navrata izaći na evropsku scenu, što dovoljno govori da se u FK Radnik posluje domaćinski. Zeleni teren je jedino mjerodavan, a sve ostale stvari koje se dešavaju iza leđa su samo špekualcije i nagađanja. Svi klubovi moraju da vjeruju u rad FS/NS BiH, i samo na takav način možemo svi ubirati plodove ove znamenite igre", kazao je Krstajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik će sutra na svom terenu ugostiti FK Sarajevo.

Top Komentari

Ende
"Činjenica je da su napravljeni određeni propusti na ovoj utakmici …ali to ne daje za pravo da se narušava naš dobar odnos, prvenstveno tu mislim na FK Borac, i sudijsku organizaciju u FS/NS BiH." LOOOPOVE. Kad Vas sudija iskara protiv srba, onda je to ok, mojne da se talasa .. ali zauzvrat tražite podršku sudija protiv Sarajeva , i želite da ostanete u dobrim odnosima sa sudijskom organizacijom … Kakvi lopovi majko mila. Vidjeli da je nemoguce pobjediti Sarajevo kad igra u punom sastavu, pa hoćete na sve druge načine da skinete šampiona … Neeecete bando, ide dvica sutra u bijeljini . SAMI PROTIV SVIH !!!!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi