4

Komentari (4)

Ende
"Činjenica je da su napravljeni određeni propusti na ovoj utakmici …ali to ne daje za pravo da se narušava naš dobar odnos, prvenstveno tu mislim na FK Borac, i sudijsku organizaciju u FS/NS BiH." LOOOPOVE. Kad Vas sudija iskara protiv srba, onda je to ok, mojne da se talasa .. ali zauzvrat tražite podršku sudija protiv Sarajeva , i želite da ostanete u dobrim odnosima sa sudijskom organizacijom … Kakvi lopovi majko mila. Vidjeli da je nemoguce pobjediti Sarajevo kad igra u punom sastavu, pa hoćete na sve druge načine da skinete šampiona … Neeecete bando, ide dvica sutra u bijeljini . SAMI PROTIV SVIH !!!!
user245
Ko tebi drma kavez?
Ende
Seka tvoja neukrotiva :) :*
enko
vi unaprijed trazite alibi u slucaju da izgubite.druze ako si dobar i igras dobro netreba ti pomoc sudije.zato igrajte sutra dobro i ne obracajte paznju na mujica,nike on kriv sto nezna kriv je onaj ko ga educira
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.