Krstajić ima novi trenerski angažman

Ništa od Nigerije

Krstajić ima novi trenerski angažman · Zvanično

H. Zilić

Mladen Krstajić ima novi trenerski angažman, a to je ozvaničeno jutros.

Bivši reprezentativac Srbije preuzet će ekipu Maccabija iz Tel Aviva, što znači da nema trenutno ništa od njegovog angažmana u reprezentaciji Nigerije što se spominjalo posljednjih mjeseci.

WELCOME COACH 🟡🔵 מלאדן קרסטאיץ׳ מונה למאמן מכבי תל אביב ◀️ https://bit.ly/3pzaxEc

Posted by ‎Maccabi Tel Aviv FC - מועדון הכדורגל מכבי ת"א‎ on Thursday, December 9, 2021

Krstajiću će ovo biti prvi posao otkako je sredinom godine napustio TSC iz Bačke Topole.

Krstajić se ranije povezivao sa Borcem, a bio je i kandidat za mjesto selektora Bosne i Hercegovine, dok je reprezentaciju Srbije vodio na Mundijalu 2018. godine u Rusiji.

Maccabi je i ove sezone igrao grupnu fazu evropskih takmičenja. Kolo prije kraja osigurali su evropsko proljeće, a večeras ćemo saznati da li će kao pobjednici grupe A direktno u osminu finala UEFA konferencijske lige ili će kao drugopalsirani u šesnaesatinu finala UEFA kofnerencijske lige zajedno sa trećeplasiranim ekipama iz UEFA Evropske lige.

Top Komentari

zajid08
Ovi u makabiju nisu normalni, pa on pojma nema...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi