Mladen Krstajić ostao bez posla

Više nije trener TSC-a

Mladen Krstajić ostao bez posla

A. Čaušević

Mladen Krstajić je napustio funkciju šefa stručnog štaba TSC-a iz Bačke Topole. 

Krstajić je uradio odličan posoa na staru sezone, ali su loši rezultati u posljednjim utakmicama natjerali klupsko rukovodstvo na promjene.

TSC se Krstajiću zahvalio na svemu što je uradio za klub te da će raskidom ugovora ne prekida stečeno prijateljstvo između dvije strane.

"Krstajić je naš tim preuzeo u jednom jako osetljivom trenutku i zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i ograničenja sa kojima smo se suočavali. Mi ćemo mu zaista uvijek biti zahvalni. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora sigurno neće biti poljuljano”, rekao je predsjednik TSC Janoš Žemberi.

Krstajića će u narednom periodu na klupi TSC-a mijenjati sadašnji sportski direktor Marko Jovanović, dok se ne izabere novi trener.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Pojedini mediji u Srbiji špekilušu da bi posao u klubu iz Bačke Topole mogao dobiti Nenad Lalatović koji je prošle sedmice napustio Saudijsku Arabiju nakon tri mjeseca posla u toj zemlji.

Inače, Krstajić TSC ostavlja na četvrtom mjestu prvenstva Srbije sa 20 bodova. Presudni za otkaz su bili porazi od Proletera i Čukaričkog.

Top Komentari

Hasni
Daj ga u Sarajevo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi