Krstajić nakon pobjede: Tako mi je kocka bačena od 1992. godine
Selektor Srbije je bio veoma iskren nakon susreta protiv Kostarike i objasnio je zašto je kraj meča doživio tako emotivno.

Selektor Srbije veoma iskren nakon meča

Krstajić nakon pobjede: Tako mi je kocka bačena od 1992. godine

Selektor Srbije Mladen Krstajić bio je veoma iskren nakon pobjede njegovog tima protiv Kostarike na Svjetskom prvenstvu od 1:0.

Srbija je sjajno započela prvenstvo jer je porazila Kostariku sa 1:0, a nakon susreta Krstajić je rekao da je uvijek stajao iza svojih momaka i da su oni jako naporno radili za ovo.

"Imali smo pravu atmosferu, nije bilo lažne skromnosti ni omalovažavanja, ništa nismo krili od javnosti. Igrači su na pripreme stigli nakon napornih sezona i bez odlazaka na odmor sa suprugama ili djevojkama. Pokazali smo zajednički duh. Možda nismo pokazali neku igru, ali vidjelo se zajedništvo", rekao je Krstajić koji je jako emotivno doživio kraj meča, pa je poručio da je takav posljednjih 26 godina.

"Takav mi je život od 1992. godine, tako mi je kocka bačena. Imam jaka leđa da mogu sve istrpiti. Da smo izgubili, stao bih ispred svojih igrača i zaštitio ih", između ostalog je poručio selektor Srbije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, naše komšije naredni meč igraju protiv Švicarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi