Krstajić o obijanju prostorija Radnika: Mislili su da smo naivni

Oglasio se predsjednik Radnika

Krstajić o obijanju prostorija Radnika: Mislili su da smo naivni

Prostorije bh. premijerligaša Radnika iz Bijeljine prije nekoliko dana našle su se na meti provalnika.

Nepoznati počinitelji su nakon prijateljske utakmice protiv Partizana, koju je Radnik odigrao za vrijeme reprezentativne pauze, provalili u klupske prostorije u nadi da će pronaći novac zarađen organizacijom duela sa timom iz Beograda.

Novca u klubu nije bilo, pa su se morali zadovoljiti sa dva laptopa, a obijanje klupskih prostora prokomentarisao je i predsjednik kluba Mladen Krstajić, ujedno i selektor reprezentacije Srbije.

"Lopovi su mislili da smo mi previše naivni i da ćemo novac koji smo zaradili od prodatih ulaznica za meč sa Partizanom držati u radnom stolu. Ukrali su nam dva laptopa. Zanimljivo je da su lopovi mislili da smo bogati, što znači da smo znatno napredovali kao klub. Nismo bogati, sastavljamo kraj s krajem, ali isplaćujemo plate redovno", kazao je Krstajić, čiju izjavu prenosi Kurir, dodavši:

"Eto, napišite da mi u Radniku nemamo sef kako ubuduće lopovi ne bi razvaljivali brave za džabe nadajući se nekakvom velikom plijenu."

Otkrio je i da mu je sljedeći cilj da u Bijeljinu dovede Crvenu zvezdu. 

"U narednom periodu cilj mi je da dođe Crvena zvezda. Od početka mi je bila velika želja da dovedem najveće klubovi iz Srbije da odigraju prijateljsku utakmicu. Mi se takmičimo u Premijer ligi BiH, ali tamo taj narod voli uglavnom Partizan i Crvenu zvezdu, navija za reprezentaciju Srbije i bila mi je namjera da im ispunim želju", riječi su Krstajića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi