Krstajić pod ogromnim pritiskom: Nije čudo što nam je premijer ubijen
Javnost u Srbiji žestoko je kritikovala novog selektora

Selektor Srbije razmišljao o odlasku

Krstajić pod ogromnim pritiskom: Nije čudo što nam je premijer ubijen

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posao na klupi Orlova obavlja pod velikim pritiskom.

On je u razgovoru za "Kurir" istakao da se prethodnih dana našao pod ogromnim pritiskom i da je razmišljao da se spakuje i napusti sve.

"Mislim da bih bio napadnut već na aerodromu da smo izgubli od Nigerije. Svašta se izdešavalo u ovih deset dana. U koju smo to krajnost otišli? Mi bismo da skidamo glave, ali ovo je sport", rekao je Krstajić, te je dodao:

"Zar neko treba da me napadne zato što je neko u javnosti tumačio događaje u reprezentaciji na način koji nema veze sa životom. Razmišljao sam da, ako sve krene naopako, spakujem ženu i djecu i odemo negdje da živimo u miru", istakao je selektor Srbije.

Tvrdi da prijetnji nije bilo, ali da mu se svašta motalo po glavi nakon poraza od Maroka.

"Ne, nije bilo prijetnji. To je osjećaj stvoren od okoline nakon meča sa Marokom. Nije ni čudo da nam je jedan premijer ubijen, a aktuelnog predsjednika napadaju sa svih strana", rekao je Krstajić.

Podsjetimo, Srbija je u pripremnim mečevima pobijedila Nigeriju, a poražena je od selekcije Maroka.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Bego
Ma vi ste bolestan narod
11 4
Mesa.Sabanadzovic
Ma ti si mladene normalan povuci se i bjezi u mirnije krajeve
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi