Paradžik sudi na Grbavici, Peljto na Pecari

Službena lica za 3. kolo doigravanja

Paradžik sudi na Grbavici, Peljto na Pecari

Nakon reprezentativne pauze ovog vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine. Na rasporedu su utakmice 3. kola Lige za prvaka i Lige za doigravanje, a veliki hercegovački derbi bit će odigran na Pecari gdje će Široki Brijeg dočekati Zrinjski. 

Sve utakmice bit će odigrane u subotu, pet od 16.00 sati, a jedna od 19.00. Kada je u pitanju Liga za prvaka, Željezničar će na Grbavici dočekati Radnik iz Bijeljine, a meč će suditi Goran Paradžik iz Ljubuškog uz pomoć Jure Mise i Fikreta Bačića. Veliki derbi na Pecari igra se također od 16.00 sati, a sudit će ga Irfan Peljto, dok će utakmicu na Koševu, u kojoj se sastaju Sarajevo i Krupa, suditi Ilija Živković iz Orašja.

U Ligi za opstanak bit će također veoma zanimljivo, a pravi derbi donjeg dijela tabele odigrat će Sloboda i Čelik. Utakmicu na Tušnju sudit će Tomislav Čuić iz Tomislavgrada, a pomagat će mu Davor Beljo i Amer Macić. Osim ove, igrat će se još dvije utakmice u Ligi za opstanak i to između Borca i Viteza i GOŠK-a i Mladosti. Meč na Gradskom stadionu u Banja Luci sudit će Slađan Došlo iz Istočnog Sarajeva, dok će u Gabeli pravdu dijeliti Dragan Petrović iz Banja Luke.

Kada su u pitanju TV prenosi, gledatelji će moći uživati u tri susreta. Na Mojoj TV ćemo moći gledati susrete između Željezničara i Radnika te Sarajeva i Krupe, dok će BHRT prenositi meč Široki Brijeg-Zrinjski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi