Zukić pred Spartak: Nadamo se povoljnom rezultatu u Banja Luci

Napadač ovog ljeta stigao u Bijeljinu

Zukić pred Spartak: Nadamo se povoljnom rezultatu u Banja Luci

S. Mlaćo

U Radniku se spremaju za evropske izazove i novu sezonu Premijer lige. Bijeljinci vrijedno rade, a ovog ljeta novo lice na Gradskom stadionu je napadač Seid Zukić.

Zukić je posljednji angažman imao u Slobodi, a stigao je kao zamjena za Irfana Hadžića koji će otišao u Zrinjski.

"U Bijeljini smo ponovo nakon odrađenih priprema na Zlatiboru. Kvalitetno smo radili i svi željno iščekujemo duel sa Spartakom. Ulazimo maksimalno spremni, radimo više taktički i nadamo se povoljnom rezultatu u Banja Luci", kazao je Zukić.

Odlično se uklopio u ekipu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Momci su me odlično prihvatili. Prvi utisci su pozitivni i zadovoljan sam kako sam prošao pripreme sa ekipom", dodao je visoki napadač.

Duel između Radnika i Spartaka igra se u četvrtak sa početkom u 19 sati. Susret se igra u Banja Luci.

Top Komentari

Terminator
Sretno Radnik.
1 0
milivoje
0-3 yebo vas otac,iz lige ispali,yebo vas Begić i Sofrenić
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti