4

Komentari (4)

Chupy
Dajte pustite mi komentar redakcio, nit koga vrijedjam nit pisem neprimjereno!!!! Nema smisla, svaki drugi moj komentar banujete!!!
Jaa
Smrdi su hrabar narod kad treba klati, tuci, silovati nejako, staro, golosako, nenaoruzano a kad je ono 1 na 1 babetine su prave i odmah se bijele zastavice hvataju i zale na sav glas. Smradovi Smrdski sto nepokazujete vase krvolocne navijace sa maicama RATNOG ZLOCINCA mladica itd. krstajic kretencino smrdska srami se svog korijena i porijekla, smradu jedan
Keno
Haha jesi ovi srbi slabici covjece, samo kukaju ko neke stare zene. Ipak dobro se nasmije covjek kad citas ove njihove provale.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.