Krstajić: Poslao bih sudiju u Haag, da mu sude onako kako je on nama!

Selektor Srbije

Krstajić: Poslao bih sudiju u Haag, da mu sude onako kako je on nama!

E. Škorić

Selektor Srbije Mladen Krstajić održao je danas press konferenciju povodom jučerašnje utakmice protiv Švicarske.

Srbija je poražena s 2:1 od Švicarske, ali zbog određenih stvari rezultat je pao u drugi plan. Krstajića je zasmetalo suđenje Felixa Brycha.

Na pitanje novinara da može da pokaže karton sudiji, koji bi to karton bio? Krastajićev odgovor je bio:

"Poslao bih ja njega u Hag. Da mu sude. Kao što je on nama sudio! Činjenica je da smo pokradeni, ali alibi neću tražiti".

Krstajić je najavio i nekoliko promjena u timu za meč s Brazilom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Sigiurno će biti promjena u timu. Iz razloga što Brazil igra onako kako igra. Analizirali smo Brazil, vidjeli ste da i oni pored perfektnih igrača imaju mana. Kostarika je primjer, izdržala je do samog kraja".

Top Komentari

Jaa
Smrdi su hrabar narod kad treba klati, tuci, silovati nejako, staro, golosako, nenaoruzano a kad je ono 1 na 1 babetine su prave i odmah se bijele zastavice hvataju i zale na sav glas. Smradovi Smrdski sto nepokazujete vase krvolocne navijace sa maicama RATNOG ZLOCINCA mladica itd. krstajic kretencino smrdska srami se svog korijena i porijekla, smradu jedan
26 6
Keno
Haha jesi ovi srbi slabici covjece, samo kukaju ko neke stare zene. Ipak dobro se nasmije covjek kad citas ove njihove provale.
22 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi