Krstajićeva Srbija poražena od Maroka

Pripreme za Mundijal

Krstajićeva Srbija poražena od Maroka

Reprezentacija Srbije pod vodstvom Mladena Krstajića doživjela je poraz u Torinu u prijateljskoj utakmici protiv Maroka.

Ovaj meč Orlovima je poslužio kao priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiju, a Kolarov i društvo na kraju su iznenađujuće poraženi rezultatom 2:1.

Sva tri pogotka su viđena u prvom poluvremenu. Prvi su do vodstva došli Marokanci kada je mrežu Dmitrovića zatresao Ziyech golom s bijele tačke, a prednost od 1:0 je bila aktivna veoma kratko.

U 37. minuti Srbija je došla do izjednačenja. Poslije sjajne asistencija Ljajića rezultat je izjednačio Tadić, no onda samo tri minuta kasnije Maroko je ponovo došao u vodstvo. Ovoga puta u strijelce se upisao Boutaib.

U nastavku utakmice Srbija je bila kvalitetnija, pokušavala je na sve načine da se vrati u meč, međutim Marokanci su se uspjeli odbraniti i na kraju slaviti sa 2:1.

Narednu provjeri Orlovi imaju za četiri dana, kada igraju protiv Nigerije u Londonu.

Prijateljska utakmica:

Srbija - Maroko 1:2

Top Komentari

Bego
Opet ce biti orlovi rano lete. :D
6 0
muhamedhulk
Polako pocinje kraj nada...i prije pocetka SP-a. :D Good job Krstajic!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi