Krstanović: Siguran sam da prolazimo dalje

Napadač Širokog poručio

Krstanović: Siguran sam da prolazimo dalje

E. Čaušević

Iskusni Ivan Krstanović bio je junak pobjede Širokog Brijega nad Ordabasyjem koju je bh. klub ostvario u četvrtak u pretkolu Evropske lige. 

Trijumfom su Širokobriježani došli pred plasman u naredni krug takmičenja, ali do cilja je potrebno uspješno apsolvirati preostalih 90 minuta revanša u Almatyju.

“U četvrtak smo bili na niovu, svi igrači su dali sve od sebe, nadigrali smo Ordabasy, pobijedili smo, a s malo više sreće mogli smo ostvariti i ubjedljiviju pobjedu. Ipak, i ovako vjerujem da je 2:0 dovoljan rezultat da bismo nastavili takmičenje”, rekao je Krstanović pred revanš u Kazahstanu.

Nada se dobroj igri u Kazahstanu i na koncu plasmanu u naredni krug.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Daleki put je iscrpljujući, ali i uprkos tome siguran sam da ćemo odigrati kvalitetno i da se to na nas neće negativno odraziti. Siguran sam da ćemo reagovati na pravi način i ostvariti rezultat koji će nas odvesti u naredni krug takmičenja”, dodao je Krstanović.

Krstanović je u četvrtak rutinski izveo jedanaesterac za vodstvo, da bi kasnije iskoristio grešku gostujućeg golmana i pogodio za značajnih 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti