Krste Velkoski dobio bogatu premiju

FS Makedonije časti igrače za uspjeh

Krste Velkoski dobio bogatu premiju

Fudbaler Sarajeva Krste Velkoski dobio je lijepe vijesti iz domovine.

Fudbalski savez Makedonije odlučio je nagraditi reprezentativce ove zemlje bogatom premijom za uspjeh u Ligi nacija i promociju u Ligu C.

Svi fudbaleri Makedonije će, zajedno sa ljudima iz stručnog štaba, podijeliti nagradu u iznosu od 500.000 eura koju je FS Makedonije dodijelio kao nagradu za taj rezultat.

Makedonija je u svojoj grupi 3 zauzela prvo mjesto i osigurala je nastup na završnom turniru, te time stekla realnu šansu da se prvi put u historiji plasira na Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U uspjesima Makedonije učestvovao je i Krste Velkoski, koji je nastupio na posljednje dvije utakmice Lige nacija protiv Lihtenštajna i Gibraltara. Oba puta je priliku za igru dobio u finišu susreta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Titotejebo
A vama dvojici debila jedini izvor informacija rezultat Krste je igrao obje utakmice. Darko VelkoVski nije pozvan za repku. Prozivate bezveze novinara a glupi ko k
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi