Krunić: Čelik je protivnik po mjeri

Krupa želi prvu "tricu"

Krunić: Čelik je protivnik po mjeri

Samir Mlaćo

Krupa će novu sezonu otvoriti domaćim susretom protiv Čelika.

Tim iz predgrađa Banja Luke doživio je određene igračke promjene ovog ljeta, a Slobodana Starčevića na klupi je naslijedio Branislav Krunić.

Svjestan je Krunić da Krupi neće biti nimalo lako u novoj sezoni PL.

"Čelik ima ime i tradiciju. Kod nas je u toko prelaznog roka došlo do promjene trenera i velikog broja igrača, te je bilo potrebno određene vrijeme da se upoznamo te uigramo. Mislim da smo dosta toga uspjeli napraviti na pripremama i da spremni dočekujemo prvenstvo. Očekujemo još neke igrače, a ovi koji su došli malo kasnije će da se adaptiraju u narednom periodu. Protiv Čelika očekujem da odigramo kvalitetnu utakmicu, a pobjeda nam se nameće kao imperativ. Čelik je protivnik po mjeri i sa tri boda želimo da uđemo u prvenstvo", kazao je šef struke Krupe Branislav Krunić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi