U Krupi zadovoljstvo zbog Koljića, stiže i nekadašnji član Željezničara

Koljić za sada ostaje u klubu iz predgrađa Banja Luke

U Krupi zadovoljstvo zbog Koljića, stiže i nekadašnji član Željezničara

S. Mlaćo

Krupa će u subotu novu sezonu Premijer lige BiH otvoriti domaćim susretom protiv Čelika.

Svakako da će izabranici Branislava Krunića jurišati na prvu "tricu", a radosna vijest za navijače ovog kluba jeste da će u kadru biti i sjajni napadač Elvir Koljić.

Koljić se ovog ljeta vratio u Krupu iz Lech Poznana gdje zbog povreda nije izborio, a već u pripremnim utakmicama je pokazao da će biti veliko pojačanje za bh. premijerligaša.

Iz Krupe su potvrdili da za Koljića imaju par ponuda, ali da one nisu zadovoljavajuće te da će sve dok ne dođe ona prava on biti član Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su pojačanja u pitanju, u Krupu bi trebao stići i Milivoje Lazić, nekadašnji član Željezničara i Mladosti. Lazić se ovog ljeta dogovorio sa srbijanskim superligašom Zemunom, ali je dogovor u posljednji čas propao te je ostao bez angažmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi