Krunić: Igrači su još u šoku, ali vjerujem da možemo ostati neporaženi protiv Slobode

Krupa gostuje na Tušnju

Krunić: Igrači su još u šoku, ali vjerujem da možemo ostati neporaženi protiv Slobode

E. Čaušević

Fudbaleri Krupe igraju sutra na gostovanju protiv Slobode u okviru petog kola Premijer lige BiH.

Krupa je u prošlom kolu u posljednjim sekundama ispustila pobjedu protiv Mladosti i tim Branislava Krunića nalazi se u psihički teškoj situaciji. Ipak, strateg Krupe siguran je da njegov tim može napustiti neporažen Tušanj.

"U utakmicu s ekipom Slobode ulazimo s dva različita osjećaja. U dosta teškoj psihičkoj situaciji se nalazimo nakon što smo izgubili tri boda u posljednjim utakmicama protiv Mladosti. Očekujem da će moja ekipa pokazati napadački fudbal i pokušat ćemo ostati na nivou postizanja golova, ali da pokušamo popraviti igru u odbrani. Očekujemo dobar rezultat i da nastavimo niz bez poraza", rekao je Krunić.

"Očekuje nas teško gostovanje u Tuzli. Imali smo u subotu šok jer smo ostali bez tri boda, a imali smo dobijen meč. Nadam se da ćemo iz toga izaći još jači i da ćemo ostati u Tuzli neporaženi", kratko je rekao igrač Krupe, Stojan Maksimović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi