Nalić: Protiv Krupe nas očekuje možda i najteža utakmica

Trener Slobode optimističan pred duel za srijedu

Nalić: Protiv Krupe nas očekuje možda i najteža utakmica

E. Dindić

U okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju u srijedu se sastaju ekipe Slobode i Krupe. Nakon pobjede nad gradskim rivalom popularni crveno-crni imaće priliku da se u slučaju nove pobjede plasiraju u gornji dio tabele i time znatno olakšaju sami sebi ostaka sezone. 

Tim povodom danas je organizirana press konferencija za medije na Tušnju, a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić i fudbaler Ivan Baraban.

"Odigrali smo dvije teške utakmice u proteklih sedam dana gdje smo imali totalno emocionalno i fizičko pražnjenje. Obje utakmice smo završili sa igračem manje i to govori kako smo igrali. Protiv Krupe će možda biti najteža od svih otkako sam ja u Slobodi. Imam dosta informacija o Krupi, znam da su jako nezgodna ekipa. Mi moramo da razmišljamo o sebi, jer mi smo nova ekipa, cijeli je novi tim i prethodni susreti padaju u vodu, pa ćemo vidjeti kako i što. Osim Vasiljevića i Ivetića koji su suspednovani nemamo problema sa igračkim kadrom, tako da će svi biti na raspolaganju. Treba nam podrška naravno publike i ovim putem pozivam sve ljubitelje i zaljubljenike Slobode da dođu i podrže nas u našoj veoma važnoj utakmici", rekao je Nalić

"Šef je manje-više sve rekao. Krupa je nezgodan protivnik, ali moramo dati maksimum kako ja tako i moji suigrači. Imamo problema, ali to je najmanje važno, svaka utakmica je bitna i želimo da ostvarimo pobjedu u svakoj utakmici. Ovim putem pozivam publiku, da nas podrži da nam bude dodatni vjetar u leđa", završio je Barban.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Krupe na rasporedu je u srijedu sa početkom u 17:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi