18

Komentari (18)

TOTTI10
Bio sam na utakmici i stvarno je sramota citati izjave da Borac nije iskoristio šanse....pitam se koje šanse kad ih nije bilo na utakmici uopšte kao što i Osim kaže da se čekala greška jedna! Kakva je ovo igra Bože dragi...dvoje domaće utakmice 0 šuteva u okvira gola izuzev centaršut Ziljkica koji je završio na stativi u 96'! Sramno je čitati ove izjave kako Birač nije imao sreće i kako nije iskoristio svoje sanse
BlueBoys
Na jednu stranu jabuke...na drugu kruske....:)
leader_of_wolves
Nek ste ih izbacili, imbecili cet..cki pozdrav iz Zenice
magistar
Kruniću što bi rekao Osim nakon jesenje trice - nismo imali pojma, veze s vezom ni ti ni oni na terenu. To je prava analiza.
yess81
Opet nije pobjedio Borac, ali nisu ni č..e iz Banja Luke krunicu smradu
Fcs
Ovaj Borac navikao na 0:2. Ova RS stvarno gostoljubiva....
Samo_Realan
Nož, žica,cetaljima dvica
Suka21
Jel šeher Banja Luka i danas pobjedila? Mater vam cetnicku
Cataluna
Kakva prevara od trenera ovaj krunic
RedArmySanticeva
Rasturit' će vas Velež, ali danas sam navijao za Borac protiv sarajevske mafije.
starmac
Daj bola ohladi malo,koji ti je.Čestitke ŽELJI i Manijacima za pobjedu nad ŠUMLJACIMA.M.U.S.V.D.G
RedArmySanticeva
@starmac ZAŠTO DA OHLADIM KAD NAS KONSTANTNO KRADU I TI JOŠ PODRŽAVAŠ SMRADOVE IZ KASABE...Nisam ja Četalj niti volim prljave neokupane vlašurine iz genocidne tvorevine, ali mrzim sarajevske klubove i mrzit ću ih, jer konstantno kradu Velež. SAVEZ NAPOLJE!
RedArmySanticeva
Druže, pa ne znam koliko vam puta trebam ponoviti da mrzim Republiku Shupacku i da mi je otac bio borac Armije RBiH, ali ja ne volim Sportski savez koji se nalazi u SARAJEVU...Koliko puta su nas pokrali klubovi iz Sarajeva ? Olimpik, Sarajevo i Zeljeznicar, a ?
Benjamingst
@starmac taj lik je imao 10000 user-a OVDJE.
Uvjek je provocirao ovdje, imao je nik Atlanta, pa Meho Kodro itd itd... na isti nacin je pisao I pod drugim nikocovima. Bolestan 100%
Benjamingst
@RedArmySanticeva al si Hrvat Musliman..?
Iz Rijeke si bio prije 2 godine.
lijevapolutka
Nikako da penal dosude
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.