6

Komentari (6)

Saray
Igraju papci defanzivno i samo iz penala su skupili bodove.
dinas
Tako igraju Zizoviceve ekipe.Ne lici on dzabe na pacova
milivoje
No penal no party
BN78
Crveni kmet uvijek nesto nezadovoljan,mozda bi i pobedili da sudi Njevomirović,ali ove ne Mozes pokrasti ipak su oni malo jači od Vice i Dode.
magistar
Nakon razvaljivanja Zeljeznicara nije ni bilo za ocekivati da ce Zrinjski doci igrati. Radili su maksimalno destruktivu. Tukli, svadjali se, razbijali ritam domacina. Borac ima iskusne igrace nije smio nasjesti u prvih 10 min. u sred ofanzive da prihvati naguravanja 3-4 min. Nakon toga Zrinjski je uspostavio igru
magistar
Da prekide izvodi Milutinovic bilo bi bolje. Svaki prekid mu je opasan. A ti dajes Ziljkicu i Crnovu koji ne mogu dobaciti. Vujaklija, Miric, Volkov nisu za Borac ako juri evropu. Crnov moze donekle pomoci. Kajkut ne moze igrati vise od 55 min.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.