Krunić na izlaznim vratima, Jagodić najbliže klupi Borca

Promjene u klubu iz Banjaluke

Krunić na izlaznim vratima, Jagodić najbliže klupi Borca · Saznajemo

E. Čaušević

Branislav Krunić prema svemu sudeći više neće biti trener Borca nakon dva uzastopna poraza na domaćem terenu od Sarajeva i Željezničara.

Borac je za vikend pred svojim navijačima poražen od Sarajeva (0:2) u meču 21. kola Premijer lige, a sinoć su ispali iz Kupa BiH u četvrtfinalu nakon što je na Gradskom stadionu u Banjaluci slavio Željezničara sa 2:0.

Kako saznaje SportSport.ba čelnici banjalučkog kluba odlučili su se zahvaliti na saradnji dosadašnjem treneru Kruniću, te očito malo "prodrmati" situaciju u ekipi pred nastavak sezone u Premijer ligi.

Za novog trenera Borca će gotovo sigurno biti izabran Vlado Jagodić, a prema neslužbenim informacijama večeras u 20:30 sati bi trebao biti održan sastanak nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jagodić je u nekoliko navrata vodio Borac s kojim je osvojio titulu Premijer lige 2011. godine, a posljednji angažman na klupi ovog kluba imao je 2016. godine.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JedanDevetDvaDva
Bolje vam je bit bez trenera nego njega zaposlit.
6 1
Gari Garinča
Ovo smjena vam dođe kao kad skočite s konja na magarca, pa kažete da ste uzjahali pravu stvar.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi