Krunić na izlaznim vratima Milana: Već se nazire novi klub?

Čeka ga posudba

Krunić na izlaznim vratima Milana: Već se nazire novi klub?

A. Čaušević

Rade Krunić je prošlog ljeta za osam miliona eura iz Empolija prešao u Milan, međutim za sada se nije uspio nametnuti na San Siru. 

Dok klubovi u Seriji A čekaju šta će biti sa ovom sezonom i zeleno svjetlo za nastavak mediji na Apeninima već špekulišu o transferima koji bi se mogli desiti u skoroj budućnosti.

Tuttomercato navodi da se Krunić nalazi na izlaznim vratima nakon nepune sezone u Rossonerima te ta ga uskoro očekuje nova promjena dresa. Kao naredni klub spominje se Udinese.

Plan Udinesea je da bh. reprezentativca dovede na jednogodišnju posudbu jer će ostati bez dvojice vrlo važnih veznjaka - Rolanda Mandragore koje bi uzeo Juventus, te Seka Fofane koji je već stavljen na transfer listu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Krunić je u Empoliju pružao sjajne partije, posebice je to bio slučaj u prošloj sezoni te je zaslužio veliki transfer. Ipak, uslijed konkurencije i pritiska Fočak u Milanu nema ni približan učinak. Za sada je na na 11 upisanih nastupa uz jednu asistenciju.

Inače, ovaj 26-godišnjak je u međuvremenu zaliječio nezgodnu povredu stopala. S treninzima će početi zajedno s ostalim igračima te će Stefano Pioli moći računati na njegove usluge.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Da je Englez il Francuz, Italijan, Španac, Njemac, Svicarac, Portugalac, Danac, Norvezanin, Holanđanin, Austrijanac.... igrao bi prvu s ovim kvalitetima koje su dobre cak i bolje od mnogih u Milanu
9 3
Chepich
Teško da ce Milan ikad naci dostojnu zamjenu za ovog maga
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi