Krunić: Najradije bih ovu utakmicu zaboravio, neki igrači su razočarali

Trener Borca nakon potopa u Mostaru

Krunić: Najradije bih ovu utakmicu zaboravio, neki igrači su razočarali

Edmir Škorić

Borac je večeras u Mostaru doživio težak poraz, pošto je izgubio s 4:0 od Zrinjskog.

Banjalučani su se dobro držali prvo poluvrijeme, ali onda su u samo tri minute primili tri gola, do kraja još jedan i potopljeni su, zbog čega je trener Branislav Krunić jako razočaran.

"Najradije bih da ovu utakmicu što prije zaboravim. Prvo poluvrijeme neka egal igra, gdje smo mogli da postignemo pogodak, onda primimo tri gola. Imate šanse da se vratite, a onda primite još jedan gol. Mi ćemo unutar svoje ekipe sagledati stvari i donijeti rješenje jer brzo nas dočekuje sljedeća utakmica koju moramo riješiti u svoju korist. Ovaj poraz nas je dobro uzdrmao i moramo se što prije izvući. Porazi i pobjede su sastavni dio fudbala. Igrači moraju da pogledaju sami sebe i da vide da li u ovom trenutku daju svoj maksimum. Od nekih igrača se očekuje puno više nego što su pružili do sada", rekao je Krunić.

"Vidi se da je Zrinjski kvalitetan, da ima dobar sastav i nije slučajno što su napravili dobre rezultate u Evropi. Ovo je dobar rezultat za Zrinjski i korak prema dalje", dodao je trenre Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Ti nisi nikakav trener
6 0
magistar
Odlučio je sudijski zvužduk za početak drugog poluvremena. Od prvog sekunda vidjelo se da se Borac od sjajne postavke u prvom opredijelio za totalni bunker, umjesto dodatnog pritiska i da Zrinjski oko 70 uhvati nervoza a onda sa svježim Vujaklijom riješiti to i donijeti 3 boda, Borac je doživio katastrofu. Htjeli ste sa novajlijama da budute konkurenti Zrinjskom u MOstaru, eto vidite sad gdje ste, s tim da je ovo vaša najbolja utakmica a Zrinjski je bio prosječan. Borac može vezati neke pobjede i završiti zimu u gornjem dijelu ali zar treba gubiti 3:0 pa da se vadi ono što je odavno trebalo biti na tribini
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi