Krunić nakon prvijenca u Seriji A: Ovo je tek početak!
EPA

Bivši mladi bh. reprezentativac

Krunić nakon prvijenca u Seriji A: Ovo je tek početak!

Rade Krunić jučer je u pobjedi Empolija protiv Genoe postigao svoj prvijenac u italijanskoj Seriji A.

Nekadašnji mladi bosanskohercegovački reprezentativac izborio je svoje mjesto u početnoj postavi Empolija, a u jučerašnjoj utakmici 9. kola Serie A uspio se na pravi način odužiti treneru.

"Presretan sam zbog pobjede i naravno prvog gola u Seriji A. Veliki dan za mene, ali ovo je tek početak. Idemo dalje. Hvala svima", napisao je Krunić na svom Facebooku nakon utakmice. 

Nema sumnje da je Krunić svojim nastupima skrenuo pažnju i selektora bh. reprezentacije, pa ne treba čuditi da ovaj 22-godišnji fudbaler uskoro dobije šansu u A timu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, Krunić je u Empoli stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Borca iz Čačka, pored kojeg je još nastupao za Donji Srem i Sutjesku iz Foče.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.