Krunić: Nijedna utakmica nije lagana, neće ni ova!

Borac gostuje u Doboju kod Kaknja

Krunić: Nijedna utakmica nije lagana, neće ni ova!

S. Mlaćo

Pred fudbalerima Borca je posljednja utakmica pred odlazak na reprezentativnu pauzu. U pitanju je nedeljni duel protiv Mladosti u Doboju kraj Kaknja koji je se igra u okviru 16. kola BHT Premijer lige BiH.

Ukoliko trijumfuju, Borčevi fudbaleri će niz premijerligaških pobjeda produžiti na šest, te na taj način izjednačiti rekord šampionske generacije crveno – plavih iz sezone 2010/11 .

Prvi duel ovih ekipa u ovoj sezoni završen je bez golova.

"Nijedna utakmica nije lagana, pa tako ne očekujemo ni da će biti ova koja je pred nama, iako je protivnik pretposljednji na tabeli. Štaviše, to znači da nas čeka zahtjevna utakmica, gdje rival vidi svoju šansu da eventualnom pobjedom izađe iz opasne zone. Mladost ima par dobrih pojedinaca, tako da mogu u svakom trenutku da naprave probleme. U napadu imaju igrače koji mogu da riješe utakmicu, a u odbrani su kompaktni, što je pokazala i utakmica koju smo igrali ovdje sa njima. Mladost je jedini rival u Banjaluci kojem nismo uspjeli da postignemo pogodak, a to mnogo znači. Kroz tradiciju, tim iz Kaknja je Borcu neugodan protivnik ali ono što nas raduje je to da se mi nalazimo u jednoj dobroj seriji, dobrih rezultata i igara. Trenutni ambijent u Borcu je pobjednički i sigurno se oni više pribojavaju nas nego mi njih. Probaćemo da iznenadimo protivnika, znamo da oni vole da igraju i kratkim pasovima pokušavaju da dođu do gola. Međutim, i mi imamo svoje adute, pokazali smo i mi da znamo da igramo i da imamo kvalitet, znamo kad treba da napadamo a kad da sačekamo protivnika. Želimo da se u Banjaluku vratimo sa dobrim rezultatom", rekao je trener Borca Branislav Krunić.

Šefu struke Banjalučana na dispoziciji za nedeljni duel neće biti povrijeđeni Janičić i Subić. Svi ostali „orni“ su za meč protiv Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igramo posljednju utakmicu u ovom ciklusu prije nove reprezentativne pauze. Iza nas su jako teške utakmice, u kojima smo upisali bitne pobjede i ušli u seriju, zahvaljujući kojoj smo se podigli na tabeli. Što se tiče ovog meča, vjerujem da će, takođe, biti težak kao i prethodnih nekoliko. Ekipa Mladosti je čvrsta, jaka fizički. Oni se bore za opstanak i uvijek je teško igrati protiv takvih ekipa. Jednostavno, njima je svaki bod bitan i oni će da „grizu“ od prvog minuta, da traže svoju šansu. Međutim, i mi imamo svoj cilj. Želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata i utakmica i nadamo se da ćemo se u Banjaluku vratiti sa tri boda. Uradićemo sve što je do nas kako bismo to i ispunili i otišli na ovu reprezentativnu pauzu u dobroj atmosferi, te spremno dočekali preostale tri utakmice u ovoj polusezoni. Pozvao bih i navijače da dođu u Kakanj u što većem broju da nas podrže i nadam se da ćemo se radovati na kraju", istakao je jedan od najboljih igrača Borca u ovoj polusezoni, Marko Jovanović.

Utakmica Mladost (DK) – Borac igra se u nedelju u Doboju kod Kaknja. Početak je u 13.30 časova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Hoće li opet Vranješ penal.Treba mu dobro muški pokazati u duelima da je dno od čovjeka.Stoka
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi