Krunić o bivšem treneru: Uzalud nam je doveo komičare

Zanimljiv detalj iz igračke karijere

Krunić o bivšem treneru: Uzalud nam je doveo komičare

Doskorašnji trener Borca iz Banjaluke Branislav Krunić (41) prisjetio se vremena provedenog u Rusiji.

Kao igrač Krunić je u tamošnjem fudbalu proveo šest sezona noseći dresove Tomska, Moskve i Dinama iz Bryanska, a u tom periodu imao je priliku da, između ostalog, sarađuje i sa Leonidom Slutskim.

U razgovoru sa jednim ruskim novinarom Krunić se prisjetio rada sa Slutskim za kojeg je rekao da je jedan od najboljih trenera koje Rusija ima.

"Slutski ima energiju, otvorena je osoba. Sve što mu padne na pamet, reći će vam to na jednostavan način i to mi se uvijek sviđalo. Mnogo je vremena posvećivao analizi protivnika. Kao trener kasnije se dodatno razvio radeći u inostranstvu. Za mene je jedan od najboljih ruskih trenera", rekao je Krunić.

Prisjetio se i kako je jedne prilike Slutski doveo komičare njemu i saigračima.

"Igrali smo finale Kupa 2007. godine protiv Lokomotive, a prije utakmice on je pozvao dva poznata komičara koji su nam pokazali svoj program. Cilj je bio da nas opuste uoči utakmice, međutim, nažalost, ta ideja nije dala rezultat. Poraženi smo u produžecima", dodao je Krunić.

Top Komentari

adnan_11
Isti si i ti bio komicar na klupi Borca pa sada morate da kradete da bi igrali Evropu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi