Krunić: Pobjeda nam donosi treće mjesto, možda i nešto više

Trener Borca pred duel sa Radnikom

Krunić: Pobjeda nam donosi treće mjesto, možda i nešto više

Borac će u okviru 15. kola Premijer lige BiH na Gradskom stadionu u Banjaluci ugostiti ekipu Radnika. Biće ovo duel dvije ekipe u najboljoj formi kada je Premijer liga BiH u pitanju.

Povodom utakmice u Banjaluci koja se igra u nedjelju od 16:00 sati danas je održana i zvanična press konferencija Borca na kojoj su govorili trener Branislav Krunić i prvotimac Vadimir Volkov.

"Igramo protiv dobro ukombinovane ekipe koja je drugo zajedno i ima dobrog trenera. Biće težak duel. U dobroj smo seriji, želimo nastaviti naš niz iako znamo da neće biti lako. Pobjeda nam donosi treće mjesto, možda i nešto više. Motivisani smo da pred našom publikom, koja u posljednje vrijeme dolazi sve više na stadion, zabilježimo još jednu pobjedu", poručio je Krunić.

"Imamo taj kontinuitet pobjeda, puni smo zamopouzdanja. Eventualna pobjeda će nas lansirati na sam vrh tabele. Neće biti lako, ali se nadamo povoljnom re zultatu", kratko je istakao Volkov.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Krunić je pred meč protiv Radnika na slatkim mukama jer osim teže povrijeđenog Subića može računati na sve igrače.

Treba na kraju dodati da je Borac trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli sa 24 boda, dok je Radnik treći sa bodom više. Banjalučani u zadnjih pet mečeva Premijer lige imaju četiri pobjede i poraz (u nizu su od četiri pobjede), dok Radnik ima četiri pobjede i remi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Radnik igra bez pritiska javnosti, rezultata i bez publike, uz redovne platice. Izgubili ili pobjedili 3 zaredom njima je isto. Ista ekipa u nekom klubu sa tradicijom i navijacima igrala bi duplo losije. Borac je bolji ali to ne mora znaciti i pobjedu, Radnik ima lijepu priliku i ove sezone biti medju 6 sto je vanserijski rezultat.
1 2
Terminator
Napred Radnik.Bolji ste ako vas ne pokradu sudije.Do pobjede.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi