Krunić: Ovo je velika pobjeda za nas

Leotar slavio na Koševu

Krunić: Ovo je velika pobjeda za nas

H. Zilić

Sarajevo je u devetom kolu Premijer lige BiH iznenađujuće poraženo od Leotara rezultatom 0:1.

Nakon utakmice održana je press konferencija na kojoj se prvi obratio trener trebinjskog kluba, Branislav Krunić

"Ovo je velika pobjeda za nas. Na koji način izborena, teško je analizirati, samo mogu reći da su momci odigrali sjajnu utkamicu borili su se. Bilo je pritužbi jer smo odugovlačili vrijeme, ali moramo ih razumjeti", rekao je Krunić i dodao:

"Za nas će ova pobjeda puno značiti u nastavku prvnestva. Govorio sam igračima da smo pružali kvalitetne partije iako nisamo ostvarivali pobjede, nije nas protivnik nadigrao. Rekao sam im da ćemo se potruditi da pomrsimo račune Sarajevu. Danas nam se vratila sreća, to je tako u fudbalu. Svi u Trebinju se trude da Leotar vrate gdje je nekad bio. Sarajevu želim sreću u nastavku prvenstva."

Promo

Top Komentari

Amcho1
Strasno je u 2021 godini, gledati ovakvo sudjenje, politika je nazalost umjesana u sve, pa i sport su odvukli u najtamniju rupu.
2 0
user1619624678
Sramotno sudjenje. Jos gore ono valjanje igraca. Vi niste ni igrali nakon gola.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi