Krunić nije nezadovoljan, Jakirović smatra da je trebalo biti i uvjerljivije

Reakcije na meč

Krunić nije nezadovoljan, Jakirović smatra da je trebalo biti i uvjerljivije

E. Škorić

:Zrinjski je u utakmici 8. kola Premijer lige, kao gost, slavio s 1:0 protiv Leotara.

Gol Juranovića Mostarcima je danas bio dovoljan za novu pobjedu i proboj na drugo mjesto na tabeli.

Trener gostiju Segej Jakirović smatra da je njegov tim ranije trebao da završi posao, a treneru Leotara Branislavu Kruniću je samo ostalo da čestita rivalu na tri boda.

"Ja bih mogao štošta da komentarišem, ali prvo trebam da čestitam Zrinjkskom na pobjedi. Oni su dobar tim, ali ne znam jesu li danas bili sretniji, kvalitetniji ili spretniji. Igračima nemam šta zamjeriti, dobro su parirali Zrinjskom 90 minuta. Okrećemo se narednim utakmicama i ako budemo u dobrom ritmu, možemo se nadati i boljem rezultatu", rekao je Krunić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da smo kontrolirali cijeli susret i da smo trebali i prije riješiti utakmicu. Imali smo gredu, Bilbija je propustio tri sjajne šanse. Na kraju mislim da smo zasluženo pobijedili. Nije lako doći ovdje i igrati na ovom terenu", kratko je kazao Jakirović.

Promo

Top Komentari

bk123
Bitno je skupljati bodove, još kad se uz lošu igru upišu 3 boda može se nečemu nadati..igru briši bodove piši.
3 0
velaMo
Idemo dalje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti