Krunić: Prosinečki mi je objasnio šta očekuje od mene, prezadovoljan sam

Veznjak Empolija ponovo u reprezentaciji

Krunić: Prosinečki mi je objasnio šta očekuje od mene, prezadovoljan sam

Riad Bajić i Rade Krunić trebali bi u budućnosti biti nosioci igre naše reprezentacije. Obojica smatraju da će od dvije predstojeće utakmice biti teže protiv Sjeverne Irske.

"Po meni teži protivnik je Austrija znamo kakve sve igrače imaju, ali gostujuća utakmica uvijek je teža, osim toga i prva takmičarska. Mi smo posljednja dva dana dobro trenirali radimo prema planu i nadamo se najboljem", kazao je Bajić.

Veznjak Empolija ponovo je među reprezentativcima. Poznato je koliko je taktički teško igrati u Italiji, pa je novinare zanimalo kako mu sviđa način rada Roberta Prosinečkog.

"Meni je drago što sam opet tu, trudit ću se da ispunim očekivanja, a što se tiče rada na treninzima ja sam oduševljen. Selektor dosta razgovara sa nama i traži od nas da radimo ono što volimo. Da igramo lopte, držimo posjed jer to je ono što znamo i što nam odgovara, a in je bio takav igrač. Objasnio mi je šta očekuje od mene i ja sam spreman da to odradim", poručio je Krunić.

Top Komentari

Jadnimi
Bitno je individualne kvalitete mak d imalnko iskoristiti i maksimalno ih uklopiti u tim
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi