Krunić: Želimo tri boda u Grčkoj

Reprezentativac BiH

Krunić: Želimo tri boda u Grčkoj

Poziv Mehmeda Baždarevića pred posljednju kvalifikacionu utakmicu u 2016. godini dobio je i Rade Krunić.

Vezni igrač italijanskog Empolija u razgovoru za zvaničnu stranicu N/FSBiH istakao je da je atmosfera među našim reprezentativcima na visokom nivou, te da u nedjelju protiv Grčke samo pobjeda dolazi u obzir. 

"Od samog počeka priprema atmosfera je odlična. Dobro sam se uklopio. Malo su nas danas poremetili vremenski uslovi, ali mi radimo vrijedno i spremamo se za utakmicu koja je veoma važna. Mislim da ćemo biti na nivou u nedjelju", kazao je Krunić. 

Krunić smatra da je pred bh timom zahtjevna utakmica:

"o će biti jako teška i zahtjevna utakmica jer je bitna za obje ekipe. Nije presudna, ali je izuzetno važna. Mi trebamo da idemo na pobjedu, ali moramo biti i oprezni jer Grčka je kvalitetna ekipa. Želimo pobjedu, želimo tri boda i moramo biti maksimalno skoncentrisani kako bismo došli do uspjeha."

Mladi vezista ističe da je u dobroj formi i u klubu:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

„Prezadovoljan sam svojim igrama. Biti starter na toliko utakmica u italijanskoj Seriji A nije mala stvar. Igrao sam protiv najboljih ekipa u Italiji i forma mi je na zadovoljavajućem nivou. Na meni je da nastavim da radim kako bih je i održao", riječi su Krunića na kraju razgovora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi