14

Komentari (14)

Ibro
Krunic sijedi a Jajalo igra.zemljo otvori se
user2945
I ja se pitam kako Jajalo moze da igra prije Krunica ili cak i ludog Besica...
Kod Prosineckog sve je moguce, sva sta nesto probao i na kraju za****o BH reprezentaciju u kvalifikacijama, mislim da je za Bh reprezentaciju najbolja formacija 4 - 4 - 2, dakle sa dva spica u napadu Dzeko prvi igrac u spicu a drugi spic bi bio Hodzic ili Koljic.
svasta
Ta ruka ti je ko ****o nemas se cime pohvalit
ArminA
Budale danas pisete da je siguran jer Milan nece mjenjati ekipu . Mene bi bilo sramota napisati nesto ako ne znam da li je to tako,ili makar navedite te tvrdnje kao pod pitanje pa bi imalo nekog smisla.
Jebivjetar
Neće on niđe
gaziiiiJAaaa
Jarane, pa LENDARA BRAT danas pise kako Krunic nece nigdje u januaru..citate li uopste sta vam KOLEGE pisu?
djšpica
treba pregledat ove tetovaze fino..hmm ko zna..mozda se kakav vojvoda krije :D
Benjamingst
Gledaj ti, a nama se repka raspada.... umjesto da skocimo svi protiv Begica koji vidi Savez na kriminalan nacin.
djšpica
dobar je begic za drugo..a j b g za sijeno...
Sikter2027
Bezveze ti prica
Ibro
Nek igra na Jeleni Karlausi
DamirT
Jeste vise dosadni sa Vranjesovim tetovazama...Sad bi ga vratio u repku.Kakav god da je bar se borio ko lav za razliku od trenutnih igraca.Nek tetovira sta hoce na svom tijelu,njegovo je moze radit sta hoce.Necemo mu mi govorit sta ce tetovirat
ArminA
Mars **** te Vranjes i Karadzic i Mladic u supak ,****li ti svu familiju glupu !!! Nek se i raspadne sve bolje nego imati cetnika u reprezentaciji !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.